6 de set. 2023

El projecte Vesteix-Tech

Vesteix-Tech s'ha creat amb l'objectiu de combinar el món de la moda i la costura amb la tecnologia. Té la voluntat d’aconseguir que persones del sector tèxtil puguin aprendre com incorporar la tecnologia en les seves creacions i també que persones que tinguin interès en la tecnologia en descobreixin un altra possible aplicació real.

Bossa amb LED

Amb aquest projecte, a més, es vol aconseguir que més dones es sumin a la tecnologia i a les seves aplicacions reals, trencant l'estereotip que només és un món d'homes.

Tallant la roba

En els darrers mesos s’han fet cursos per a adults i tallers per a infants. A més, gràcies a una beca de la Fundació Espavila, s’ha portat a terme una activitat a l'Institut de Llagostera durant el curs 2022-2023. D’altra banda, Vesteix-Tech va ser finalista del Premi E-TECH especial del públic al millor producte, servei o projecte tecnològic gironí.

Programant

Al web de Vesteix-Tech hi trobareu, entre altres coses, la descripció del procés creatiu des del disseny, patronatge i confecció de la peça de roba fins a la incorporació de la tecnologia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari