10 de febr. 2021

La tecnologia vestible al teu abast

Avui us presentem un curs de Tecnologia vestible que acabem de fer públic. S’anomena “Tecnología vestible a tu alcance” i està basat en vídeos. S’adreça a persones a partir d’uns deu anys i hi han participat la Cristina Lampón, l’Ester Sanz, l’Íngrid Munné i l’Oriol Boix.

Portada

La major part de les activitats que es proposen al curs estan basades en la placa Circuit Playground Express que és molt completa i permet fer molts dissenys sense necessitar elements addicionals, llevat de l’alimentació elèctrica. En el curs, però, s’explica com emprar diversos tipus de sensors i altres elements. Tots els programes s’han fet en el llenguatge CircuitPython, que és molt assequible.

Coordenades GPS

Els autors del curs volem fer un agraïment especial a totes aquelles persones que, d'una manera o altra, han col·laborat per fer d'aquest curs una realitat.

Connexió del sensor

El curs és gratuït i no requereix cap tipus d’inscripció i, per tant, les persones interessades el poden seguir quan i com vulguin. Podeu trobar més informació al web del curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari