6 de març 2019

Microcontroladors preprogramats

Els microcontroladors LilyTwinkle i LilyTiny són plaques relativament petites (20 mm) amb quatre potes d’entrada i sortida de les que dues poden ser analògiques. Tenen l’avantatge que vénen amb un programa de fàbrica i això ens permet estalviar-nos de programar si la nostra aplicació s’adapta al programa que ja porten.

Placa

Aquest programa fa que els LED que es connectin a les quatre sortides pampalluguegin a ritmes diferents, que no són els mateixos per als dos microcontroladors. Això permet fer projectes sense necessitat de programar. Si es desitja, aquests microcontroladors es poden reprogramar. A la placa LilyTwinkle els quatre LED es van encenent i apagant suaument però cada un pel seu costat, de manera aleatòria.

A la placa LilyTiny tenim quatre efectes. El LED de la sortida 0 s'encén i s'apaga suaument. El de la 1 fa un parpelleig que imita els batecs del cor. El de la 2 s'encén i apaga intermitentment i el de la 3 parpelleja a un ritme aleatori. No és necessari fer servir totes les sortides, només cal agafar aquelles que ens interessin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari