18 d’oct. 2017

Mesurador de GSR

La resposta galvànica de la pell (galvanic skin response, GSR) és la variació de la conductivitat elèctrica de la pell i està relacionada amb les activitats i sensacions de la persona. Avui comentem on trobar la manera de fer-se un prototipus de mesurador de GSR.
LilyPad Arduino

La idea l’he tret del llibre Making Things Talk (Second Edition) de Tom Igoe, publicat per O’Reilly Media. És un llibre molt recomanable a tots aquells que vulguin fer que un microcontrolador es comuniqui, ja sigui amb un altre microcontrolador o bé amb un telèfon mòbil o un ordinador.
Mòdul Bluetooth

El dispositiu es presenta en el projecte 31 del llibre i està basat en una idea de Mustafa Bağdatlı. La proposta és posar dues tires de teixit conductor en contacte amb el palmell de la mà. En l’exemple del llibre posa les tires en una butxaca de manera que quan s’hi fica la mà el palmell hi queda en contacte. En el projecte el sensor (connectat en sèrie amb una resistència) és llegit per una entrada analògica amb una placa LilyPad Arduino i la lectura s’envia per Bluetooth a un telèfon mòbil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari