8 de març 2017

NeoPixel strip


Les NeoPixel strip són conjunts de NeoPixel connectats en cadena i muntats dins una funda. El control de cada un dels NeoPixel és individual però es fa des d'una única sortida digital del microcontrolador de manera que deixa totes les altres potes lliures per a altres funcions.

Tira de LED

Es fabriquen NeoPixel strip RGB en tires de 30 LED per metre en blanc i en negre, tires de 60 LED per metre també en blanc i en negre. Aquests es fabriquen en rotlles de 4 m però es venen a metres. També hi ha tires de 144 LED per metre en blanc i en negre que es venen a metres.

D'aquestes tires de NeoPixel n'hi ha una versió ultra-estreta que també es fabrica en tires de 30 LED per metre en blanc i en negre, tires de 60 LED per metre també en blanc i en negre. Aquests es fabriquen en rotlles de 4 m però es venen a metres. També hi ha tires de 144 LED per metre en blanc i ennegre que es venen a metres.


Es fabriquen NeoPixel strip RGBW (amb un canal més per a un blanc més pur) en tires de 30 LED per metre en blanc i en negre, tires de 60 LED per metre també en blanc i en negre. Aquests es fabriquen en rotlles de 4 m però es venen a metres. També hi ha tires de 144 LED per metre en blanc i en negre que es venen a metres.

Kit de tira de LED

També tenim uns kit d'iniciació als NeoPixel strip RGB en blanc i en negre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari