14 de des. 2016

Regals diferentsS’acosten el Tió i els Reis, què regalaràs aquest any? El mateix de sempre?

Si has de fer regals a nens i nenes de més de 12 anys (10 si un dels pares o germans sap programar), adolescents o joves (fins a 99 anys) als qui els agradi cosir i la tecnologia, et proposem regalar algun kit d’iniciació a la tecnologia vestible.


Per començar, tenim aquest kit, a partir de 10 anys, per 94 €. L'avantatge d'aquest kit és que no necessita programació perquè el programa ja està gravat en el microcontrolador.

LilyPad Sewable Electronics Kit

Si no t’hi vols gastar gaire, aquest kit, per només 17 €, inclou una placa Gemma, cinc LED i els accessoris necessaris. Per 26 € tens un kit amb una placa Gemma, quatre LED programables (NeoPixel) i altres accessoris.

Adafruit Gemma Sequin Starter Pack

Un kit similar però amb un microcontrolador més potent et pot sortir per uns 33 €. Amb sensors els kits són més cars però es poden fer moltes més coses. Aquest kit amb sensors costa 42 €.
 
FLORA GPS Starter Pack

També podem anar més enllà amb aquest kit amb tres sensors costa 61 €. Aquest altre que inclou un sensor GPS val 85 €. Per acabar, tenim aquest kit, que incorpora un llibre, per 89 €.


Aquests preus corresponen a venda per internet a les empreses corresponents amb el canvi de moneda d’un dia concret. El canvi pot ser diferent d’un dia per l’altre. A aquests preus caldrà afegir-hi els costos de transport i de duana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari