2 de març 2016

Projecte: Funda antirobatori per a portàtil



De la mateixa manera que a les setmanes anteriors, avui comentem un dels projectes de tecnologia vestible que han fet els meus estudiants a l’assignatura Projecte I de l’ETSEIB. Cal destacar que a segon curs encara no han estudiat electrotècnia ni electrònica i que tenien un nombre limitat d’hores per desenvolupar el seu projecte. Cal tenir, també, present que es tracta de prototipus i que, si s'hagués disposat de més temps, els dissenys i els acabats es podrien millorar. És probable també que, per motiu del temps disponible, els programes no estiguin optimitzats o continguin alguna errada.

FundeX és una funda per a ordinador portàtil que avisa de forma lluminosa i acústica quan l'obre alguna persona no autoritzada.


La funda porta un interruptor, situat en un lloc dissimulat, que permet activar o desactivar l'alarma. Si algú obre la funda quan l'alarma està activada s'encendran dos LED de color groc durant tres segons. Si un cop passats cinc segons l'alarma no ha estat desactivada, els LED es canviaran a color vermell i sonarà l'avís d'alarma.

En aquesta pàgina podeu trobar l’esquema del circuit i el programa corresponent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari