17 de juny 2015

T’agradaria posar-t’hi però no t’hi acabes d’atrevirPotser ets una persona una mica friki i et fa gràcia això de la tecnologia vestible però no t’hi acabes d’atrevir. Si et cal un cop de mà amb el disseny del circuit o la programació, comenta’ns-ho. Podem respondre les teves preguntes sempre que no hi hagi molta demanda. L’única cosa que et demanem a canvi és que ens enviïs fotografies del procés de creació i del disseny acabat per tal que ho puguem penjar al web.

Si ets professora o professor de secundària o batxillerat i voldries aprendre sobre el tema per poder-ho aplicar a l’aula, pensa que si trobes un nombre mínim de companys i companyes interessats podem fer un taller o un curset. El mateix seria aplicable a professorat de disciplines artístiques que vulgui proposar als seus estudiants/es l’aplicació de la tecnologia a les seves creacions.

Si hi ha un volum suficient de professorat  que fa projectes de tecnologia vestible, es podria pensar en la possibilitat d’organitzar un concurs.

Per contactar, feu servir l’adreça oriol.boix @ upc.edu. Per tal que aquesta informació sigui fàcil de localitzar, l’hem posat també en una pestanya del bloc.

I, atès que el curs escolar ja s’acaba, aquest bloc tanca per vacances. Bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari